Sernik Kremowy Mallow

Sernik Kremowy Mallow
Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Mieszanka masła, wafle waniliowe, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik truskawkowo-malwy, Sernik Żurawinowy Mallow, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Mallow.

Instrukcje

1
Okruchy wafli wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WafelWafel
2
Wyjąć 1/4 szklanki mieszaniny okruchów do późniejszego użycia. Wciśnij mocno pozostałą mieszaninę okruchów na dno 9-calowej patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Pianki i mleko umieścić w dużym rondlu; gotować na małym ogniu, aż pianki całkowicie stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać, stale mieszając. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Beat serek, Skórka z cytryny, sok z cytryny i wanilii w dużej misce z mieszanką elektryczną na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać mieszaninę prawoślazu; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać z bitą śmietaną; zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
PiankiPianki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Resztki sernika przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn