Sernik kochanka czekolady
Sernik miłośnika czekolady wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 577 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, twarogu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sernik kochanka czekolady, Sernik kochanka czekolady, oraz Sernik kochanka czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić skórkę z krakersów, wymieszaj razem okruchy krakersów i 1/3 c cukru. Zmiksować w 1/3 szklanki roztopionego masła lub margaryny. Naciśnij mieszaninę na dole i w połowie strony 9-calowej Springform pan. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce miksera ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, kakao i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka; dobrze zmiksować. Wymieszać z czekoladą.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 15 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C).
W małej misce wymieszać śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i pozostałe 2 łyżeczki wanilii. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić równomiernie na upieczonym nadzieniu.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu. Nożem poluzuj ciasto z boku patelni. Ostudzić całkowicie; usunąć stronę patelni. Przechowywać w lodówce przed podaniem. Przykryć; przechowywać resztki w lodówce-jeśli są.