Sernik kochanka czekolady

Sernik kochanka czekolady
Sernik miłośnika czekolady wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 577 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, twarogu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sernik kochanka czekolady, Sernik kochanka czekolady, oraz Sernik kochanka czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić skórkę z krakersów, wymieszaj razem okruchy krakersów i 1/3 c cukru. Zmiksować w 1/3 szklanki roztopionego masła lub margaryny. Naciśnij mieszaninę na dole i w połowie strony 9-calowej Springform pan. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce miksera ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru, kakao i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka; dobrze zmiksować. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
JajkoJajko
4
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 15 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W małej misce wymieszać śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i pozostałe 2 łyżeczki wanilii. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozprowadzić równomiernie na upieczonym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu. Nożem poluzuj ciasto z boku patelni. Ostudzić całkowicie; usunąć stronę patelni. Przechowywać w lodówce przed podaniem. Przykryć; przechowywać resztki w lodówce-jeśli są.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn