Cukinia Nadziewana Kukurydzą

Cukinia Nadziewana Kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj cukinii nadziewanej kukurydzą. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 163 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka philadelphia chive & ONION cream cheese spread, kukurydza, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia faszerowana kukurydzą i pieprzem, Kurczak nadziewany cukinią i kukurydzą, oraz Serowy boczek i kukurydza faszerowane cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Wyciąć cukinię wzdłuż na pół; miarka się centra, pozostawiając 1/4-cala-grube muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
3
Pozostałe składniki połączyć; łyżkę do muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
4
Broil, 6 cali od ciepła, 3 do 4 min. lub aż do ogrzania i lekko zbrązowieje.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn