Sernik Karmelowy Bites
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 71 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka twarogu, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekolada Karmel Sernik Bites, Sernik Karmelowy Pekan Bites, oraz Karmelowy Sernik Czekoladowy Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Linia 13-na 9-calowy calowy patelni do pieczenia z folii aluminiowej, pozostawiając zwis na obu końcach, i lekko masło.
Zrobić ciasto z cukrem maślanym zgodnie z zaleceniami, ale równomiernie wcisnąć ciasto na dno patelni. Użyj płaskiego dna metalowej miary kubka lub szklanki, aby zagęścić i wcisnąć ciasto w jak najbardziej równą warstwę.
Piec na złoty kolor, 25 do 30 minut, następnie całkowicie ostudzić na patelni na stojaku, i utrzymać piekarnik na.
Dobrze wymieszać dulce de leche, a następnie rozprowadzić 1 1/4 szklanki-zostanie trochę-równomiernie na bazie ciastek z przesuniętą łopatką i szybko schłodzić w zamrażarce lub schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
Powoli beat Serek i cukier na średniej prędkości z mikserem elektrycznym (wyposażony w mocowanie łopatkowe, Jeśli za pomocą miksera stojącego) aż kremowy, o 2 protokół.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając na średniej prędkości po każdym dodaniu, a następnie wymieszać w wanilii.
Łyżka śmietany serowej na dulce de leche.
Piec, aż sernik jest nadmuchany i brzegi są złote, 40 do 45 minut.
Całkowicie schłodzić na patelni na stelażu, a następnie schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin.
Za pomocą zwisu foliowego wyciągamy konfekcję sernika z patelni.
Zanurz długi ostry nóż w wysokiej szklance gorącej wody i szybko wytrzyj go, a następnie przycinaj krawędzie konfekcji (zachowaj resztki do podjadania). Kontynuując zanurzanie noża w gorącej wodzie i wycieranie go przed każdym cięciem, sernik kroimy wzdłuż na 8 pasków, następnie poprzecznie na 4 sekcje, tworząc 32 ukąszenia w kształcie palców.
Tuż przed podaniem, w razie potrzeby, ułóż ukąszenia na dużym stojaku ustawionym na dużej blasze do pieczenia, rozstaw je od siebie. Umieść około 2/3 szklanki dulce de leche w jednorazowym woreczku, a następnie odetnij mały otwór.
Mżawka dulce de leche w ukośnym wzorze nad ukąszeniami, pozwalając jej zasłonić boki.
* Dulce de leche jest dostępny w słoikach i puszkach o różnej wielkości w wielu supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i sklepach latynoskich. Resztki są pyszne w kawie, skropione lodami lub po prostu zjedzone przez łyżkę.* Serniki-bez końcowej mżawki dulce de leche-przechowywać w szczelnym pojemniku w pojedynczych warstwach, oddzielonych papierem woskowym 5 dni.
Mżawka z opcjonalnym dulce de leche dekorować tuż przed podaniem.