Sernik Karmelowo-Jabłkowy

Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Halloween. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, skórkę pomarańczową, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść krakersy graham, 1/2 szklanki orzechów włoskich i brązowego cukru w robocie kuchennym i proces aż drobno zmielone. Przy włączonym silniku dodaj masło przez rurkę zasilającą i przetwarzaj, aż mieszanina po prostu się połączy. Spryskaj dno i stronę patelni sprayem do gotowania. Pat mieszaniny równomiernie na dnie 9-calowy springform patelni, umieścić na blasze do pieczenia i piec w piekarniku, aż lekko złoty kolor i po prostu ustawić, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
RamięRamię
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć do regału do pieczenia i ostudzić całkowicie.
5
Połączyć 1/4 szklanki cukru i skórki pomarańczowej w robocie kuchennym i proces aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Umieść serek w misce stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła i ubijaj, aż będzie lekki i puszysty, przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać cukier pomarańczowy, pozostały cukier granulowany i lekki cukier muscovado i ponownie ubijać, aż cukier zostanie włączony, a mieszanina będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Cukier MuscovadoLekki Cukier Muscovado
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
8
Dodać jajka, 1 na raz i wymieszać, aż tylko włączone, skrobanie boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać nasiona wanilii i ekstrakt wanilii i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Dodać sól i śmietanę i wymieszać, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną patelnię. Ustaw patelnię sernika na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej i złóż boki wokół niej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Umieść patelnię tortową na dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
13
Wlać gorącą wodę z kranu do patelni do pieczenia, aż woda znajdzie się mniej więcej w połowie boków patelni sernika; folia zapobiegnie przedostawaniu się wody do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Piec, aż boki ciasta są lekko nadmuchane i ustawić i środek nadal jiggles, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Wyłącz ogrzewanie i otwórz drzwi drewnianą łyżką i pozwól, aby ciasto gotowało się w łaźni wodnej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Wyjąć ciasto do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przez 2 godziny. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin, aż schłodzone przez.
17
Top z ciepłą polewą jabłkową, skropić obficie sosem karmelowym i posypać pozostałymi prażonymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
18
Podawać dodatkowy sos na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
19
Przynieś sok jabłkowy, cukier i fasolę wanilii do wrzenia w dużej patelni saute na dużym ogniu i gotuj, aż lekko zgęstnieje i zmniejszy się do 1/2 szklanki. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
20
Dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko karmelizowane i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
21
Dodaj brandy jabłko i gotować, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Apple BrandyApple Brandy
22
Jabłka przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
23
Umieść cukier i wodę w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu (nie mieszać), wirując garnek od czasu do czasu, aby wyrównać kolor, aż do koloru bursztynowego, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
24
Podczas gotowania karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
25
Na małej patelni umieścić śmietanę i doprowadzić do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
26
Zdjąć z ognia i ogrzać.
27
Gdy karmel osiągnie pożądany kolor, powoli ubijaj śmietanę i sól i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
28
Wyjąć z ognia i wymieszać z brandy jabłkowej i ekstraktem z wanilii. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Apple BrandyApple Brandy

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrandy jabłkowe (polecane: Calvados)brandy jabłkowe (polecane: Calvados)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabrandy jabłkowe (polecane: Calvados)brandy jabłkowe (polecane: Calvados)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami3Jabłka Fuji, obrane, zaszczepione i cienko pokrojoneJabłka Fuji, obrane, zaszczepione i cienko pokrojone12 łyżeczki czosnku w proszkumasło na zimnomasło na zimno6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.opakowania serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej (zalecane: Filadelfia)opakowania serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej (zalecane: Filadelfia)4largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej8krakersy całe grahamkrakersy całe graham3Jabłka Granny Smith, obrane, posiekane i cienko pokrojoneJabłka Granny Smith, obrane, posiekane i cienko pokrojone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier granulowany, podzielonycukier granulowany, podzielony3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany lekki cukier muscovadopakowany lekki cukier muscovado12 łyżeczki czosnku w proszkubiały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)biały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione1fasola waniliowa, zastrzeżona z mieszanki sernikafasola waniliowa, zastrzeżona z mieszanki sernika1łyżka czerwony ocet winnyfasola waniliowa, nasiona zeskrobanefasola waniliowa, nasiona zeskrobane1Batoniki toffi Heathekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko upieczone orzechy włoskie, podzielonelekko upieczone orzechy włoskie, podzielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn