Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, wody, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura, oraz Muffinki jabłkowe z jabłkowo cynamonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć okruchy cookie i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-calowego. springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
3
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w mleku, mące i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
6
Zalać skórką. W dużej misce, połączyć jabłka, cukier, cynamon i gałka muszkatołowa; łyżka na mieszaninę twarogu. Powrót patelni do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cynamon
Do Konserwowania,
Gałka Muszkatołowa
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Do Szczotkowania I Smażenia
Patelnia
7
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrza sernika poluzować z patelni nożem. Schłodzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Nóż
Patelnia
8
W małym rondlu połącz składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje; ostudzić całkowicie.