Sernik Imbirowo-Gruszkowy

Sernik Imbirowo-Gruszkowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Gruszkowo-Imbirowy, Przepis Na Sernik Gruszkowo-Imbirowy, oraz Sernik Imbirowo-Gruszkowy Filiżanki.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. posmaruj 9-calową sprężynową patelnię i owiń Na Zewnątrz folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić skórkę: wymieszać razem okruchy i masło widelcem. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni i piec, aż zestaw, 8 do 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Dodać nadzienie: cukier i imbir zmiksować w robocie kuchennym do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać gruszki i zmiksować na gładką masę. W osobnej misce ubić twarożek, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać śmietanę i ubić na gładką masę. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru, skrobanie w dół boki miski, i ubić, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie ubić wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać nadzienie do patelni springform, ustawić na patelni do pieczenia, umieścić w piekarniku i wlać wystarczającą ilość wrzącej wody, aby dotrzeć do połowy boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Piec przez 75 do 80 minut, aż środek jest prawie ustawiony, ale lekko jiggles.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku drucianym w łaźni wodnej przez 15 minut, a następnie wyjąć patelnię do stojaka, aby ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć folię i przechowywać w lodówce sernik, luźno przykryte, do schłodzenia, co najmniej 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Usunąć boki patelni, pokroić ciasto w kliny i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn