Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap
Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, zmielone ziele angielskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 441 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z kremem dyniowym z skórką z Gingersnap i polewą z sernika rumowego, Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką, oraz Sernik dyniowy z polewą śmietanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9-calowy Kształt sprężyny o średnicy 2 3/4-cala z wysokimi bokami z nieprzywierającym sprayem. Zmiel okruchy ciastek, pekan, brązowy cukier i imbir w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Dodaj masło; za pomocą włącznika / wyłącznika, proces do mieszania.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni; naciśnij na dole i 2 cale w górę boków patelni.
Piec ciasto, aż zestaw i lekko rumiane, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół. Beat in pumpkin.
Dodaj jajka 1 na raz, pokonując na niskiej prędkości, aby włączyć każdy dodatek.
Dodać mąkę, przyprawy, i sól; ubić tylko do mieszania. Beat in vanilla.
Przenieść nadzienie do schłodzonej skorupy.
Piec, aż napełnianie jest po prostu ustawić w środku i krawędzie zaczynają pękać (nadzienie będzie poruszać się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty), o 1 godzinę 20 minut. Chłodny 1 godzina. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby uwolnić skorupę. Sernik Chill uncovered in patelnia overnight.
Wymieszaj Pianki i mleko w średnim rondlu na małym ogniu, aż pianki się stopią.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i solą. Ostudzić mieszaninę prawoślazu do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj kwaśną śmietanę do mieszaniny prawoślazu; złożyć delikatnie, aby wymieszać.
Polewamy sernik i równomiernie rozprowadzamy, pozostawiając 1/2 cala na brzegach. Schłodzić, aby ustawić polewę, co najmniej 1 godzinę. Zrób z wyprzedzeniem: Sernik można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.