Sernik Dyniowy Marmurkowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać crumb crust z gingersnaps zamiast krakersy graham zgodnie z zaleceniami w osobnym przepisie. Rozgrzej piekarnik do 288°.
Ubić razem twarożek, cukier i mąkę z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i dodać całe jajka, 1 na raz, następnie wanilia, ubijając na niskiej prędkości, aż każdy składnik zostanie włączony i skrobanie miski między dodatkami.
Przenieść 2 1/2 filiżanki napełniania do innej miski i ubić żółtka, przyprawy, i dynia do pozostałych napełniania, aż będzie gładka.
Umieść springform patelni ze skórką w płytkiej patelni do pieczenia.
Wlać połowę nadzienia z dyni do skórki, a następnie połowę zwykłego. Powtórz procedurę z pozostałymi nadzieniami (springform pan będzie całkowicie pełny), mżąc równinę tak, aby część nadzienia z dyni była nadal widoczna. Delikatnie obracaj małą łyżeczką raz przez ciasta w kształcie ósemki, nie dotykając skorupy.
Piec w patelni do pieczenia (złapać kapie) w środku piekarnika 12 minut, lub aż nadmuchane. Obniżyć temperaturę do 200 ° F i piec 30 minut (nie otwierać piekarnika). Kopuła kawałek lekko naoliwionej folii na ciasto i kontynuować pieczenie, aż w większości firmy (Centrum nadal będzie lekko chwieje, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty), o 1 godzinę więcej.
Uruchom nóż wokół górnej krawędzi ciasta, aby poluzować i całkowicie schłodzić w springform pan na stojaku. Chłód, luźno przykryty, co najmniej 6 godzin.
Usuń stronę patelni i przenieś ciasto na talerz. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sernik utrzymuje, przykryty i schłodzony, 1 tydzień.