Sernik Dyniowy
Sernik dyniowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 357 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mieloną gałkę muszkatołową, bloki 1/3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieść wafle w robocie kuchennym; pulsuj 2 do 3 razy lub do drobno zmielonego.
Dodać masło; pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Mocno wcisnąć mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, ubijaj sery mikserem z dużą prędkością, aż będą gładkie.
Dodać cukier granulowany i dalej 8 składników (cukier granulowany przez wanilię), dobrze ubijając.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodaj dynię; beat dobrze.
Wlać mieszaninę sera do przygotowanej skorupy; piec w 325 przez 1 1/2 godziny lub aż prawie zestaw. (Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza po dotknięciu patelni.)
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.