Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka twarogu, okruchów gingersnap, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serniki Z Dyni Streusel, Serniki Z Dyni Streusel, oraz Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony dla podobnych receptur.
Aby przygotować piecrust, połączyć 3/4 szklanki okruchów i 1 łyżka stopionego masła w misce, i wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Aby przygotować polewę streusel, połącz 1/2 szklanki okruchów, 1/4 szklanki mąki i brązowego cukru w małej misce; pokrój 1 łyżkę jasnego masła za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bite Masło
Dietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Posypać sernik, i piec dodatkowe 10 minut lub aż zestaw. Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza, gdy patelnia jest potrząsana.