Sernik Dyniowo-Streuselowy

Sernik Dyniowo-Streuselowy
Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka twarogu, okruchów gingersnap, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serniki Z Dyni Streusel, Serniki Z Dyni Streusel, oraz Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby przygotować piecrust, połączyć 3/4 szklanki okruchów i 1 łyżka stopionego masła w misce, i wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Aby przygotować nadzienie, umieść twarożek w blenderze lub robocie kuchennym i przetworzyć, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połącz twarożek i sery śmietankowe w dużej misce i ubijaj z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać cukier granulowany i dalej 8 składników (cukier granulowany przez dynię); dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
7
Dodać białka i jajka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(Keebler)(Keebler)
8
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki; piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Aby przygotować polewę streusel, połącz 1/2 szklanki okruchów, 1/4 szklanki mąki i brązowego cukru w małej misce; pokrój 1 łyżkę jasnego masła za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bite MasłoBite Masło
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Posypać sernik, i piec dodatkowe 10 minut lub aż zestaw. Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza, gdy patelnia jest potrząsana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

2(zima)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa425Orzechy dowolne (posiekane)(oryginalny smak)(oryginalny smak)2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana227Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy beztłuszczowyserek śmietankowy beztłuszczowy4largesOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2(może być lub przeglądać)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiokruchy gingersnap (ok. 8 ciasteczek, drobno pokruszonych)okruchy gingersnap (ok. 8 ciasteczek, drobno pokruszonych)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiokruchy gingersnap (ok. 12 ciastek, drobno pokruszone)okruchy gingersnap (ok. 12 ciastek, drobno pokruszone)2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lekkie masłolekkie masło1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lekkie masło, roztopionelekkie masło, roztopione227Orzechy dowolne (posiekane)lekki serek śmietankowylekki serek śmietankowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1% niskotłuszczowego twarogu1% niskotłuszczowego twarogu1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskotłuszczowa śmietananiskotłuszczowa śmietana11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn