Sernik Czekoladowy Niskowęglowodanowy

Sernik Czekoladowy Niskowęglowodanowy
Niskowęglowodanowy Sernik czekoladowy wymaga ok. 9 godzin i 40 minut od początku do końca. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 16. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, okruchy ciastek czekoladowych, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Niskowęglowodanowy Truskawkowy, Sernik Malinowy Niskowęglowodanowy, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz okruchy ciastek, masło, 3 łyżki Splenda i orzechy. Naciśnij równomiernie na dnie 9-calowej miski sprężynowej. Schłodzić skórkę podczas przygotowywania nadzienia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SplendaSplenda
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubij białka na sztywno, ale nie do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W innej dużej misce, beat twarożek, śmietana, 1 szklanka Splenda, i substytut mąki, aż będzie gładka. Ubić w żółtkach po kolei, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Delikatnie złóż ubitą proteinę na masę z serem śmietankowym. Łyżka ciasto do przygotowanej Skórki. Powoli wirować 6 uncji roztopionej czekolady przez mieszaninę sera, aby dać efekt marmurkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Białka JajBiałka Jaj
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
SplendaSplenda
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść patelnię na blasze ciastek w nagrzanym piekarniku i piecz od 60 do 70 minut lub do Ustawienia. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto do ostygnięcia w piekarniku z otwartymi drzwiami. Po wystygnięciu przełożyć do lodówki i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż 3 uncje roztopionej czekolady na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Posypać pozostałymi posiekanymi orzechami, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Zeskrobać czekoladę z patelni, aby uformować plastry. Udekoruj ciasto kawałkami czekolady, układając na górze i naciskając pionowo na boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn