Sernik Czekoladowy Niskowęglowodanowy
Niskowęglowodanowy Sernik czekoladowy wymaga ok. 9 godzin i 40 minut od początku do końca. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 16. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, okruchy ciastek czekoladowych, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Niskowęglowodanowy Truskawkowy, Sernik Malinowy Niskowęglowodanowy, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek, masło, 3 łyżki Splenda i orzechy. Naciśnij równomiernie na dnie 9-calowej miski sprężynowej. Schłodzić skórkę podczas przygotowywania nadzienia. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
W dużej misce ubij białka na sztywno, ale nie do wyschnięcia.
W innej dużej misce, beat twarożek, śmietana, 1 szklanka Splenda, i substytut mąki, aż będzie gładka. Ubić w żółtkach po kolei, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Delikatnie złóż ubitą proteinę na masę z serem śmietankowym. Łyżka ciasto do przygotowanej Skórki. Powoli wirować 6 uncji roztopionej czekolady przez mieszaninę sera, aby dać efekt marmurkowy.
Umieść patelnię na blasze ciastek w nagrzanym piekarniku i piecz od 60 do 70 minut lub do Ustawienia. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto do ostygnięcia w piekarniku z otwartymi drzwiami. Po wystygnięciu przełożyć do lodówki i schłodzić przez noc.
Rozłóż 3 uncje roztopionej czekolady na arkuszu ciastek.
Posypać pozostałymi posiekanymi orzechami, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Zeskrobać czekoladę z patelni, aby uformować plastry. Udekoruj ciasto kawałkami czekolady, układając na górze i naciskając pionowo na boki ciasta.