Sernik Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowy

Sernik Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowy
Sernik czekoladowo-karmelowo-orzechowy jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać graham cracker okruchy, cukier, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, Sernik Czekoladowo-Karmelowy, oraz Sernik Czekoladowo-Karmelowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć roztopione masło, okruchy krakersów graham i 1 łyżka cukru. Naciśnij na dno 9-calowej miski sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, śmietany 3/4 szklanki cukru i twarogu razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać jajka, po kolei, i wanilii. Wymieszaj posiekany batonik i wlej do upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostaw do ostygnięcia i ostrożnie usuń patelnie z formy sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn