Sernik Cytrynowy Z Ciepłym Suszonym Sosem Wiśniowym
Sernik cytrynowy z ciepłym suszonym sosem wiśniowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki cytrynowej, ciepły sos wiśniowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciepłe chrupiące jabłko i suszona wiśnia, Suszone Bułeczki Wiśniowo-Cytrynowe, oraz Sos Z Porto I Suszonych Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki, dobrze mieszając. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie 9-calowej patelni sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Połączyć serek śmietankowy, skórka cytryny, sok z cytryny, i wanilia; beat z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru i soli, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub do momentu, aż sernik będzie prawie gotowy. Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi; ciasto pozostawić w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij z piekarnika; Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i zwolnij boki. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Podawać z ciepłym suszonym sosem wiśniowym. Przechowywać w lodówce.