Sernik cytrynowo-rumowy z kompot Truskawkowym

Sernik cytrynowo-rumowy z kompot Truskawkowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 324 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, masło, kompot truskawkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Mus cytrynowy z kompot truskawkowy, Kompot truskawkowy jagodowy na Tartaletce cytrynowe, oraz Chmurka cytrynowa z kompot truskawkowo-miętowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i mąka 10-calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Mąkę, cukier, drożdże, startą skórkę z cytryny i 1/2 łyżeczki soli połączyć w procesorze; zmiksować 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
SólSól
3
Dodać schłodzone masło i pokroić, włączając/wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodać pełne mleko, żółtka i ekstrakt z wanilii i zmiksować do uzyskania miękkich grudek. Używając mąki ręce, zebrać ciasto w piłkę. Naciśnij ciasto na dnie i 1 cal w górę boki przygotowanej patelni. Przykryj patelnię szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Mleko PełneMleko Pełne
żółtko Jajażółtko Jaja
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
5
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym obszarze bez przeciągów, aż lekko opuchnięte, o 2 godziny 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, beat twarożek, cukier, i mąka w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać śmietanę do ubijania, ciemny rum, startą skórkę cytryny i ekstrakt z wanilii; ubijać, aż nadzienie będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ciemny RumCiemny Rum
3
Przenieść nadzienie do skorupy (nadzienie może być wyższe w patelni niż boki skorupy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec sernik, aż ustawi się w centrum i nadmuchane na brzegach, o 40 protokół. Sernik chłodny na patelni na stelażu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wytnij wokół boków patelni; uwolnij boki. Fajny sernik całkowicie. (Można przygotować 8 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Pozostawić sernik w chłodnej temperaturze pokojowej.)
7
Sernik pokroić w kliny i podawać z kompot truskawkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
KompotKompot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn