Sernik Cytrynowo-Jagodowy
Jeśli 1,34 zł za porcję spada twój budżet, Sernik cytrynowo-jagodowy może być świetnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, cukier granulowany, złotą mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 19964 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym, Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 8-lub 9-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu.
W robocie kuchennym umieść krakersy graham, 2 łyżki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę skórki cytrynowej. Przykryć; przetworzyć impulsami włączania i wyłączania, aż uformują się okruchy.
Dodać roztopione masło. Okładka; proces z 3 do 4 impulsów do włączenia. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni.
Tymczasem wytrzyj Robot kuchenny ręcznikiem papierowym.
Dodać serek śmietankowy, jajka, 2 łyżki skórki cytrynowej, sok z cytryny i 1/2 szklanki cukru granulowanego. Okładka; proces do gładkiej.
Wlać nadzienie na skórkę. Wierzch z jagodami.
W średniej misce wymieszaj składniki polewające widelcem lub palcami, aż będą kruche.
Piec 35 do 40 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i środek jest prawie ustawiony (środek powinien poruszać się tylko lekko). Schłodzić 1 godzinę na stojaku chłodzącym. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy. Przechowywać w lodówce.