Sernik Brzoskwiniowo-Bourbonowy

Sernik Brzoskwiniowo-Bourbonowy
Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka jaj, mąki, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bourbon-Sernik Brzoskwiniowy Pieczony, Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, oraz Dżem Brzoskwiniowy Bourbon.

Instrukcje

1
W przypadku dżemu brzoskwiniowo-bourbonowego: brzoskwinie obrać obieraczką do warzyw i grubo posiekać. Zmierz 4 filiżanki posiekanych brzoskwiń w 6-litrowym piecu ze stali nierdzewnej lub emaliowanym piekarniku holenderskim i zmiażdż maserem ziemniaczanym, aż równomiernie zgnieciony. Wymieszać z cukrem i 3 kolejnymi składnikami.Doprowadzić mieszaninę do toczącego się wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
BrzoskwiniaBrzoskwinia
ZiemniakZiemniak
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać pektyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
3
Pozostawić pianę do osiadania (około 1 minuty). Odtłuścić i wyrzucić pianę.Na sernik: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, masło i 2 łyżki. cukier, aż okruchy zostaną zwilżone; naciśnij mieszaninę na dnie lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300.Ubij 1 szklankę cukru, mąki i twarogu na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Dodaj Bourbon i ekstrakt z migdałów, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
7
Dodać 3/4 szklanki kwaśnej śmietany, ubijając tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
8
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. (Nie przesadzaj.) Dot crust z łyżkami ½ szklanki dżemu. (Nie rozprzestrzeniać się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
DżemDżem
9
Wlać ciasto na dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
10
Piec w 300 przez 1 godzinę, 45 minut lub do środka sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć sernik; uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi sernika, aby poluzować z patelni.Powrót sernik do piekarnika, i częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Sernik schłodzić 1 godzinę w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
14
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Pozostałą ½ szklanki kwaśnej śmietany rozprowadzić na wierzchu sernika; łyżkę 2 łyżki dżemu w środku kwaśnej śmietany
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn