Sernik Brzoskwiniowo-Bourbonowy
Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka jaj, mąki, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bourbon-Sernik Brzoskwiniowy Pieczony, Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, oraz Dżem Brzoskwiniowy Bourbon.
Instrukcje
W przypadku dżemu brzoskwiniowo-bourbonowego: brzoskwinie obrać obieraczką do warzyw i grubo posiekać. Zmierz 4 filiżanki posiekanych brzoskwiń w 6-litrowym piecu ze stali nierdzewnej lub emaliowanym piekarniku holenderskim i zmiażdż maserem ziemniaczanym, aż równomiernie zgnieciony. Wymieszać z cukrem i 3 kolejnymi składnikami.Doprowadzić mieszaninę do toczącego się wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać pektyny.
Pozostawić pianę do osiadania (około 1 minuty). Odtłuścić i wyrzucić pianę.Na sernik: Rozgrzej piekarnik do 32
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, masło i 2 łyżki. cukier, aż okruchy zostaną zwilżone; naciśnij mieszaninę na dnie lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300.Ubij 1 szklankę cukru, mąki i twarogu na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodaj Bourbon i ekstrakt z migdałów, ubijając aż do wymieszania.
Dodać 3/4 szklanki kwaśnej śmietany, ubijając tylko do wymieszania.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. (Nie przesadzaj.) Dot crust z łyżkami ½ szklanki dżemu. (Nie rozprzestrzeniać się.)
Piec w 300 przez 1 godzinę, 45 minut lub do środka sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.Wyłącz piekarnik.
Wyjąć sernik; uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi sernika, aby poluzować z patelni.Powrót sernik do piekarnika, i częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Sernik schłodzić 1 godzinę w piekarniku.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu
Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Pozostałą ½ szklanki kwaśnej śmietany rozprowadzić na wierzchu sernika; łyżkę 2 łyżki dżemu w środku kwaśnej śmietany