Serious Heat: Hot & Sour Soup, My Spicy Comfort Food
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Poważne ciepło: Hot & Sour Soup, moje pikantne jedzenie komfort może być super przepis, aby spróbować. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet ryżowy, jajka, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Comfort Food: Zupa Z Dyni, oraz Zupa Z Jajkiem: Niesamowicie Proste Jedzenie Komfortowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku podsmażamy grzyby i imbir, aż grzyby będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać mięso. Gotować przez minutę lub dwie smaki do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać bulion z kurczaka, skrobanie się mięso lub grzyby, które przyklejone do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
W małej misce, połączyć cukier, sos sojowy, ocet ryżowy, olej sezamowy, Sriracha i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sriracha
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj do zupy. Smak, regulując ciepło i kwaśność zupy z dodatkiem Sriracha lub octu ryżowego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sriracha
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Doprowadzić zupę do wrzenia. W miarce, ubić jajka razem. Powoli wlać ubite jajko w małym strumieniu, mieszając zupę, aby rozbić strumień jaj (tak jak w przypadku zupy z jajkiem).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)