Serek Śmietankowo-Dyniowy Chleb
Need a chleb bezmleczny i wegetariański? Chleb twarogowo-dyniowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Dyni Z Serem Śmietankowym, Pieczywo Dyniowo-Serowe, oraz Chleb Z Dyni Nadziewany Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 1/2 szklanki mąki, cukru, a następnie 4 składniki w dużej misce.
Wymieszać dynię i kolejne 3 składniki; dodać do mieszanki mąki, ubijając do momentu zwilżenia suchych składników. Łyżka 3 filiżanki ciasta do każdego z 2 smarowane i mąki 9-x 5-calowe patelnie Bochenek. Łyżka serka śmietankowego napełniania równomiernie na ciasto. Łyżka pozostałego ciasta równomiernie na kremowym nadzieniu serowym.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka chleba wyjdzie czysty.
Ostudzić w patelniach 10 minut.
Wyjąć chleb z patelni i całkowicie ostudzić na drucianym stojaku.