Ser rolniczy z miodem, rodzynkami, cynamonem i prażonymi orzechami włoskimi

Ser rolnika z miodem, rodzynkami, cynamonem i prażonymi orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz kilka kresek cynamon, rodzynki, miód, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biszkopty owsiane i miodowe z orzechami włoskimi i rodzynkami, Cynamonowe Gotowane Jabłka Z Prażonymi Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka brokułowa z miodowo-prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 400 stopni F.
Połóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia. Piecz i wstrząśnij raz lub dwa razy, aby zapewnić nawet opiekanie. Pieczemy do ciemniejszego odcienia i aromatycznego, około 15 minut.
Orzechy włoskie wyjąć i odstawić do ostygnięcia.
Włączyć piekarnik do pieczenia.
Umieścić ser rolnika w dużej misce do mieszania.
Dodać pozostałe składniki i prażone orzechy włoskie.
Przenieść mieszaninę do małego naczynia do pieczenia (aluminium jednorazowe jest w porządku).
Umieść pod brojlerem, aż będzie brązowy i bąbelkowy na górze, o 2 do 3 minut.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z krakersami dowolnego rodzaju lub kromkami chrupiącego chleba.