Ser Pleśniowy-Nadziewane Truskawki
Ser pleśniowy-Nadziewane truskawki mogą być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Mieszanka octu balsamicznego, truskawek, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Truskawki Faszerowane Serem Pleśniowym, Czerwone + Białe + Niebieskie Nadziewane Truskawki, oraz Deser truskawkowy-truskawki Nadziewane cytrynowym serem śmietankowym.
Instrukcje
Umieść ocet w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie w małej misce ubij serek śmietankowy na gładką masę. Ubij ser pleśniowy.
Usuń łodygi i zgarnij Centra z truskawek; napełnij każdy około 2 łyżeczkami mieszanki serów.
Posyp orzechy pekan nadzieniem, lekko naciskając. Schłodź do podania.
Skrop octem balsamicznym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na nadziewane truskawki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "