Need a danie główne Wegetariańskie? Kanapki z serem pleśniowo-orzechowym mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Mieszanka konfitur morelowych, chleb zbożowy, kremowy ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj Kanapki Z Paluszkiem Orzechowo-Serowym, Grown Up Ham and Cheese finger Sandwiches, oraz Open Face wędzony łosoś Finger kanapki z Herbed chrzan twarożek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Piec orzechy włoskie w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 5 minutach. Całkowicie schłodzić (około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
Wymieszać razem orzechy włoskie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
4
Rozprowadzić po 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
5
Konfitury figowe rozłóż na połowie kromek chleba; wierzch z pozostałymi kromkami chleba, boki sera w dół. Chill kanapki w hermetycznych zip-top plastikowe torby do 24 godzin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Figowy
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
6
Pokroić skórki z kanapek.
7
Każdą kanapkę pokroić na 8 kawałków.
8
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sera pleśniowego Saga oraz chleba pełnoziarnistego Pepperidge Farm.