Ser pleśniowy i cebula

Ser pleśniowy i cebula
Niebieski ser i cebula może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 668 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Dip Cebulowy Z Serem Pleśniowym, Chleb Pleśniowy Z Cebulą I Serem Pleśniowym, oraz Placki z sera pleśniowego i karmelizowanej cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szklanym naczyniu lub misce, warstwa sera pleśniowego i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet, czosnek, musztarda w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
3
Wlać ser pleśniowy i cebulę i odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
CebulaCebula
4
Podawać na plastrach żyta koktajlowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoktajlKoktajl
żytożyto
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn