Ser Pleśniowy Czosnek Słodka Kukurydza

Ser pleśniowy czosnek słodka kukurydza wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz pod ręką ser, oliwę z oliwek, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Wolno Pieczone słodkie ziemniaki z pikantnym czosnkiem ciecierzyca i sosem z sera pleśniowego, Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, oraz Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym winegret i marynowaną okrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i krótko wymieszać czosnek w mieszaninie masła, o 1 minutę. Wymieszać kukurydzę na masło i olej do herbu; gotować i mieszać aż do ogrzania, o 3 protokół.
Wlać mleko na patelnię; doprowadzić do duszenia.
Umieścić pokrywę na patelni, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż gorące, o 10 protokół.
Zdejmij pokrywę z patelni i kontynuuj gotowanie, aż ciecz zostanie w większości odparowana, 5 do 10 minut.
Dodać niebieski ser; gotować i mieszać, aż ser się roztopi, 1 do 2 protokół.