Ser na grzance
Ser na tostach może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 288 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli morskiej, oliwa z oliwek, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj kanapka tostowa z serem warzywnym / bombay style cheese Toast sandwich, ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty, oraz Tosty z serem Chilli / jak zrobić tosty z serem Chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najbardziej podoba mi się przepis taki jak ten, że masz szansę zaprezentować swój ulubiony rodzaj sera w sposób, który trudno jest oprzeć się ludziom. Lubię kozi ser za czynnik "tang" i elastyczną konsystencję. To idzie świetnie z miską mojego rosołu, ale może naprawdę pasować do każdej zupy dla czynnika" komfort".
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek. Gdy olej zacznie lekko palić, odetnij ogień i dodaj liście tymianku. Tymianek powinien wydawać dźwięk trzaskania, gdy uderza w olej, gotując go lekko i łagodząc smak.
Dodać chleb w jednej warstwie. Włącz ponownie ogień i gotować na średnim ogniu, aż pierwsza strona brązowieje, 2 do 3 protokół.
Użyj szczypiec, aby obrócić toasty po drugiej stronie i doprawić koszerną solą. Top każdej rundy z plasterkiem sera i kontynuować gotowanie ich na bardzo małym ogniu lub off ciepła, dodatkowe 2 do 3 protokół. Przyprawy wyregulować solą morską, do smaku.
Podawać samodzielnie lub z zupą, w razie potrzeby.