Ser Marynowany
Ser marynowany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 170 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 717 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, mielony pieprz, pimento i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ser Marynowany, Ser Marynowany, oraz Marynowany ser i oliwki.
Instrukcje
W słoiku z ciasną pokrywką, połączyć oliwę z oliwek, ocet winny, pimento, pietruszka, zielona cebula, czosnek, cukier, bazylia, sól i pieprz. Energicznie wstrząsnąć, aby wymieszać. Odstawić.
Pokrój blok sera Cheddar na pół wzdłuż.
Pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala, tworząc kwadraty. Powtórz z serem śmietankowym. Ułóż kwadraty sera na przemian w płytkim naczyniu do pieczenia z plastrami stojącymi na krawędzi. Możesz ułożyć w jednym długim rzędzie lub 2 równoległych rzędach w zależności od wielkości potrawy.
Zalać marynatę ze słoika plastrami sera, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin, lub na noc.
Aby służyć, Usuń plastry na talerzu, aby nadal były ułożone w naprzemienny wzór. Łyżka niektórych dodatkowych marynaty nad serem, i podawać z krakersami.