Ser Chile Ryż Burritos
Chile ser ryż Burritos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, cukinię, ryż i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile-Serowe Burritos Ryżowe, Chile & Ser Ryż, oraz Kurczak z Chile-ryż serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Ciepłe tortille w piekarniku.
Podczas tortille są rozgrzewające, podgrzać patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cukinię, chiles, i zielona cebula i saute przez 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z ryżem, serem, solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną.
Napełnij rozgrzane tortille mieszanką ryżu. Top z sałatą i pomidorem.
Zwinąć burrito i podawać z salsą.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Totus Tuus Cava z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.