Ser Cheddar Polany Miodem

Ser Cheddar Polany Miodem
Ser cheddar Polany miodem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka plantatorów orzechy włoskie, daktyle, krakers baryłkę wieku rezerwy extra ostry ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto z kaszą manną z miodem, Tarta jagodowa z miodem, oraz Tosty przyprawiona szynka skropiona miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć ser na desce serowej; skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2
Wierzch z orzechami i daktylami.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Podawać z jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn