Ser austriacki na oleju z pestek dyni

Ser austriacki na oleju z pestek dyni
Austriacki ser smarowany olejem z pestek dyni może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona dyni, musztarda dijon, olej z pestek dyni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serek Dyniowy Do Smarowania, Serek Dyniowy Do Smarowania / Dip, oraz Serek Dyniowy Do Smarowania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Serek zmiksować z posiekanymi pestkami dyni, olejem z pestek dyni i musztardą, doprawić solą i pieprzem. Top z całych pestek dyni i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek DyniOlej Z Pestek Dyni
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn