Ser Asiago z glazurowaną cebulą Cipolline

Ser Asiago z glazurowaną cebulą Cipolline
Ser Asiago z glazurowaną cebulką to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera asiago, tymianku, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadziewane Cebule Cipolline, Słodko-kwaśna cebula Cipolline, oraz Kanapka Porchetta z karmelizowaną cebulą balsamiczną, serem Asiago i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody. Gotować cebulę, ze skórkami, na dużym ogniu przez 2 do 3 minut, aż zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie na tyle, aby obsłużyć, odciąć końce korzeni i usunąć papierową skórkę cebuli; pozostawić w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Na patelni do smażenia wymieszaj sherry, rodzynki, miód, 3 łyżki wody, masło, sok pomarańczowy i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MiódMiód
TymianekTymianek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 do 20 minut, aż cebula będzie miękka po przekłuciu małym ostrym nożem. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Zdjąć pokrywę, doprawić do smaku solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 4 minut dłużej, lub aż sos zmniejszy się prawie do glazury. Cebulę wymieszać od czasu do czasu, aby kolor równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
SOSSOS
6
Zdjąć z ognia i niech cebula ostygnie lekko na patelni. Wymieszać z octem i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ser pokroić na cztery równe kawałki i umieścić każdy na talerzu. Usypać cebulę obok sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
8
Podawać z plasterkiem bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
9
Smak
10
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
11
Wydane przez Broadway Books.Rick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z wschodzących amerykańskich szefów kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
12
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
13
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour.Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design. Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
14
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn