Senacka Zupa Fasolowa

Senacka Zupa Fasolowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Senacka zupa fasolowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 15g białka, oraz 1g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, wody, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Senacka Zupa Fasolowa, Senacka Zupa Fasolowa, oraz Senacka Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku podgrzać fasolę i wodę do wrzenia. Gotować odkryte 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać kość szynkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i dusić 1 godzinę.
5
Usuń kość szynki; odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
6
Usunąć szynkę z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Usunąć nadmiar tłuszczu z szynki; szynkę pokroić na kawałki 1/2 cala. Szynkę wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn