Seler Slaw z Edamame

Seler Slaw z Edamame jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli morskiej, delikatne żeberka selera, edamame w strąkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną, Seler Jabłko Edamame Masło Orzechowe Sałatka, oraz Sałatka z azjatyckiego selera, kopru włoskiego i Edamame z kandyzowaną cytryną, z mąki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub ostrym nożem pokrój seler tak cienko, jak to możliwe.
Włożyć seler do miski z lodowatą wodą i chrupać przez 15 minut.
Odcedzić i osuszyć. Wytrzyj miskę i przywróć do niej seler.
W średnim rondlu z wrzącą wodą gotuj soję przez 5 minut.
Odcedzić i odświeżyć pod zimną wodą. Skorupę soję i osuszyć.
Dodaj soję, szalotki,kolendra, mięta i liście selera do selera i wrzucić dobrze.
W misce ubić sok z limonki z olejem.
SOS polać warzywami, doprawić solą, wrzucić i podawać.