Seler Marynowany

Seler Marynowany
Marynowany seler może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 15 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, ziele angielskie, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Szybki Marynowany Seler, Marynowany Seler Relish, oraz Mini ciasta krabowe z marynowanym selerem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia 1 2/3 szklanki wody i wszystkie składniki z wyjątkiem selera w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Ostudzić, a następnie schłodzić przez noc.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn