Sekret szefa kuchni bita śmietana
Sekret szefa kuchni bita śmietana jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz env. żelatyna knox, cukier puder, śmietana do bicia i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Bez cukru wegańska bita śmietana akan Aquafaba bita śmietana, Wegańskie lody wiśniowe (z nie tak tajnym składnikiem), oraz Domowe Francuskie lody Vanillan i brudny sekret.
Instrukcje
Przechowywać w lodówce małe miski co najmniej 15 minut do schłodzenia.
W międzyczasie posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu 3 minuty lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Śmietanę ubić w schłodzonej misce. Stopniowo dodawać żelatynę, ubijając mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Beat na średniej prędkości 5 minut lub aż zgęstnieje.
Dodać cukier; beat na dużej prędkości 5 minut lub do miękkich pików tworzą.