Scottish Sharp-Cheddar Shortbread
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 73 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser cheddar, pieprz cayenne, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Scottish Shortbread, Szkockie Kruche Bezglutenowe, oraz Herbatniki z szynką i ostrym cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką, ubij razem masło, sól, czarny pieprz i cayenne z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodaj Cheddar i mąkę i wymieszaj z małą prędkością, aż będzie gładka(nie mieszaj). Uformuj ciasto na dysk, zawiń w folię lub papier woskowany i schłodź 30 minut.
Ułóż stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/4 do 1/8 cala. Za pomocą 1 1/2-do 2-calowy okrągły nóż, wyciąć rundy i zorganizować 1 1/2 cala od siebie na blach do pieczenia. W razie potrzeby ponownie złomować (ponownie złomowane będą twardsze).
Pieczemy kruche pieczywo, aż lekko się złoci i zacznie brązowieć na brzegach, około 13 do 15 minut. Ostudzić na arkuszach 5 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
* Poszukaj ostrego, białego cheddaru, który jest po suchej stronie, takiego jak angielski Wensleydale Farmhouse Truckle lub Extra Old Black Diamond Cheddar.* Ważne jest, aby nie wbijać powietrza do ciasta-po prostu mieszaj, aż do wymieszania.