Scoop-It-Up Taco Dip
Przepis Scoop-It-Up Taco Dip może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sałatę, starą fasolę el refried i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Linda ' s Taco Scoop przekąski, Pizza przy szufladzie, oraz Miarka Do Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. połamać skorupy taco na pół; ułóż w jednej warstwie na nieutwardzonym arkuszu cookie.
Tymczasem przygotuj mieloną wołowinę z mieszanką przyprawową zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Rozgrzać ponownie wysuszoną fasolę zgodnie z zaleceniami puszki.
Ułóż sałatę, fasolę, sezonowaną mieloną wołowinę, ser, pomidor i salsę na dużym talerzu.
Podawać z ciepłymi połówkami skorupy taco do nabierania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.