Przepis Scoop-It-Up Taco Dip może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sałatę, starą fasolę el refried i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Linda ' s Taco Scoop przekąski, Pizza przy szufladzie, oraz Miarka Do Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. połamać skorupy taco na pół; ułóż w jednej warstwie na nieutwardzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 5 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Tymczasem przygotuj mieloną wołowinę z mieszanką przyprawową zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
4
Rozgrzać ponownie wysuszoną fasolę zgodnie z zaleceniami puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
5
Ułóż sałatę, fasolę, sezonowaną mieloną wołowinę, ser, pomidor i salsę na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Zęby Przyrodzenia
6
Podawać z ciepłymi połówkami skorupy taco do nabierania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.