Schłodzona Zupa Melonowa

Schłodzona Zupa Melonowa
Schłodzona zupa z melona może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz gałązki mięty, pieprz cayenne, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Zupa Melonowa, Schłodzona Zupa Melonowa, oraz Schłodzona Zupa Melonowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić sok pomarańczowy, jogurt i kantalupę w blenderze; przykryć i proces do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
KantalupaKantalupa
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj miód, sól, gałka muszkatołowa i cayenne; przykryć i proces do gładkiej. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dekoruj gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn