Schłodzona Włoska Sałatka Z Owoców Morza

Schłodzona Włoska Sałatka Z Owoców Morza
Przepis schłodzona włoska sałatka z owoców morza jest gotowa w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka koszernej soli i świeżo pęknięty pieprz, sól koszerna i świeżo pęknięty pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza Kremowa Schłodzona Sałatka Z Makaronem Z Owoców Morza, Schłodzona Sałatka z makaronem z owoców morza z sosem jogurtowym imbirowym, oraz Włoska Sałatka Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kalmary i maślankę w dużym szklanym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
KałamarnicaKałamarnica
2
Odcedzić i spłukać.
3
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Połącz ocet, czosnek, skórkę z cytryny i sok w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Trzepaczka w olejachtylko do emulgowania. Po zagęszczeniu, trzepaczka w pietruszki, kolendra, oregano iskalliony. Przyprawa z solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do użycia (lub do 48 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Umieść 12 szklanek zimnej wody,galaretki, marchewki,cebuli,pietruszki,tymianku,liści laurowych,chili, cytryny iczarnych ziaren pieprzu do dużego garnka z cienką siatką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować.Poachby umieszczając kalmary i krewetki w durszlaku i gotując na wolnym ogniu, dopóki kalmary są twarde, a krewetki są różowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
KałamarnicaKałamarnica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć do mixingbowl i odstawić. Kłusować małże, aż muszle się otworzą, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
Przenieś małże do już gotowanych skorupiaków, odrzucając wszelkie nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
4
Dodaj pokrojone Tomato do skorupiaków. Wrzucić z dwóch trzecich vinaigrette, doprawić i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SkorupiakiSkorupiaki
5
Do sałatki: delikatnie wrzucić rukolę i koper włoski w dużej misce do mieszania z pozostałym winegretem do pokrycia.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Przełożyć do dużego naczynia. Ułóż marynowane owoce morza na sałatce.
7
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami, szalotkami, klinami cytrynowymi i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Składniki

227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgelekko zapakowana Izraelska rukola, umyta i przyciętalekko zapakowana Izraelska rukola, umyta i przycięta2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)1Batoniki toffi Heathpieprz czarnypieprz czarny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemacki i rurki kalmarów, oczyszczone i pocięte na 1-calowe pierścieniemacki i rurki kalmarów, oczyszczone i pocięte na 1-calowe pierścienie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1( bakłażany)marchewka, nieobrana i pokrojona na 1/2 calamarchewka, nieobrana i pokrojona na 1/2 cala2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera, pokrojone na kawałki 1/2 calażeberka selera, pokrojone na kawałki 1/2 cala1małecebula kopru włoskiego, przycięta, liście zarezerwowane i pokrojone cienkiecebula kopru włoskiego, przycięta, liście zarezerwowane i pokrojone cienkie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeże liście kolendryświeże liście kolendry4gałązkiMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki2Duże goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Sok i skórka z cytrynySok i skórka z cytryny6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz1cytryna, pokrojona w klinycytryna, pokrojona w kliny1cytryna, cienko pokrojonacytryna, cienko pokrojona4gałązkiświeży tymianek cytrynowyświeży tymianek cytrynowy907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemałże, szorstkie, brody usuniętemałże, szorstkie, brody usunięte1cebula, skórka, połówki i ćwiartkicebula, skórka, połówki i ćwiartki11 łyżka suszonego oreganoz grubsza posiekane świeże liście oreganoz grubsza posiekane świeże liście oregano1pomidor śliwkowy, posiekany i drobno pokrojony w kostkępomidor śliwkowy, posiekany i drobno pokrojony w kostkę1Suszone czerwone chileSuszone czerwone chile2szalotki, grubo posiekaneszalotki, grubo posiekane2szalotki, pokrojone na skosieszalotki, pokrojone na skosie1Batoniki toffi Heathpasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor pokrojony na pół i cienko pokrojonypomidor pokrojony na pół i cienko pokrojony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet winny białyocet winny biały454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeU21 / 25 krewetki ogonowe, obrane i obraneU21 / 25 krewetki ogonowe, obrane i obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn