Przepis schłodzona włoska sałatka z owoców morza jest gotowa w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka koszernej soli i świeżo pęknięty pieprz, sól koszerna i świeżo pęknięty pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza Kremowa Schłodzona Sałatka Z Makaronem Z Owoców Morza, Schłodzona Sałatka z makaronem z owoców morza z sosem jogurtowym imbirowym, oraz Włoska Sałatka Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kalmary i maślankę w dużym szklanym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Kałamarnica
2
Odcedzić i spłukać.
3
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Połącz ocet, czosnek, skórkę z cytryny i sok w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Trzepaczka w olejachtylko do emulgowania. Po zagęszczeniu, trzepaczka w pietruszki, kolendra, oregano iskalliony. Przyprawa z solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do użycia (lub do 48 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Umieść 12 szklanek zimnej wody,galaretki, marchewki,cebuli,pietruszki,tymianku,liści laurowych,chili, cytryny iczarnych ziaren pieprzu do dużego garnka z cienką siatką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować.Poachby umieszczając kalmary i krewetki w durszlaku i gotując na wolnym ogniu, dopóki kalmary są twarde, a krewetki są różowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Kałamarnica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć do mixingbowl i odstawić. Kłusować małże, aż muszle się otworzą, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
Przenieś małże do już gotowanych skorupiaków, odrzucając wszelkie nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
4
Dodaj pokrojone Tomato do skorupiaków. Wrzucić z dwóch trzecich vinaigrette, doprawić i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Skorupiaki
5
Do sałatki: delikatnie wrzucić rukolę i koper włoski w dużej misce do mieszania z pozostałym winegretem do pokrycia.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Przełożyć do dużego naczynia. Ułóż marynowane owoce morza na sałatce.
7
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami, szalotkami, klinami cytrynowymi i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki