Przepis schłodzona włoska sałatka z owoców morza jest gotowa w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka koszernej soli i świeżo pęknięty pieprz, sól koszerna i świeżo pęknięty pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza Kremowa Schłodzona Sałatka Z Makaronem Z Owoców Morza, Schłodzona Sałatka z makaronem z owoców morza z sosem jogurtowym imbirowym, oraz Włoska Sałatka Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kalmary i maślankę w dużym szklanym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Kałamarnica
2
Odcedzić i spłukać.
3
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1
Połącz ocet, czosnek, skórkę z cytryny i sok w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Trzepaczka w olejachtylko do emulgowania. Po zagęszczeniu, trzepaczka w pietruszki, kolendra, oregano iskalliony. Przyprawa z solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do użycia (lub do 48 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Umieść 12 szklanek zimnej wody,galaretki, marchewki,cebuli,pietruszki,tymianku,liści laurowych,chili, cytryny iczarnych ziaren pieprzu do dużego garnka z cienką siatką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować.Poachby umieszczając kalmary i krewetki w durszlaku i gotując na wolnym ogniu, dopóki kalmary są twarde, a krewetki są różowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Kałamarnica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina Wieprzowa
2
Wyjąć do mixingbowl i odstawić. Kłusować małże, aż muszle się otworzą, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
Przenieś małże do już gotowanych skorupiaków, odrzucając wszelkie nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
4
Dodaj pokrojone Tomato do skorupiaków. Wrzucić z dwóch trzecich vinaigrette, doprawić i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Skorupiaki
5
Do sałatki: delikatnie wrzucić rukolę i koper włoski w dużej misce do mieszania z pozostałym winegretem do pokrycia.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Przełożyć do dużego naczynia. Ułóż marynowane owoce morza na sałatce.
7
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami, szalotkami, klinami cytrynowymi i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki