Schłodzona Włoska Sałatka Z Owoców Morza

Schłodzona Włoska Sałatka Z Owoców Morza
Przepis schłodzona włoska sałatka z owoców morza jest gotowa w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka koszernej soli i świeżo pęknięty pieprz, sól koszerna i świeżo pęknięty pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsza Kremowa Schłodzona Sałatka Z Makaronem Z Owoców Morza, Schłodzona Sałatka z makaronem z owoców morza z sosem jogurtowym imbirowym, oraz Włoska Sałatka Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kalmary i maślankę w dużym szklanym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
2
Odcedzić i spłukać.
3
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1
Połącz ocet, czosnek, skórkę z cytryny i sok w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Trzepaczka w olejachtylko do emulgowania. Po zagęszczeniu, trzepaczka w pietruszki, kolendra, oregano iskalliony. Przyprawa z solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do użycia (lub do 48 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Umieść 12 szklanek zimnej wody,galaretki, marchewki,cebuli,pietruszki,tymianku,liści laurowych,chili, cytryny iczarnych ziaren pieprzu do dużego garnka z cienką siatką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować.Poachby umieszczając kalmary i krewetki w durszlaku i gotując na wolnym ogniu, dopóki kalmary są twarde, a krewetki są różowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć do mixingbowl i odstawić. Kłusować małże, aż muszle się otworzą, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3
Przenieś małże do już gotowanych skorupiaków, odrzucając wszelkie nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
4
Dodaj pokrojone Tomato do skorupiaków. Wrzucić z dwóch trzecich vinaigrette, doprawić i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SkorupiakiSkorupiaki
5
Do sałatki: delikatnie wrzucić rukolę i koper włoski w dużej misce do mieszania z pozostałym winegretem do pokrycia.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Przełożyć do dużego naczynia. Ułóż marynowane owoce morza na sałatce.
7
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami, szalotkami, klinami cytrynowymi i liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Składniki

227papryka habanerolekko zapakowana Izraelska rukola, umyta i przyciętalekko zapakowana Izraelska rukola, umyta i przycięta2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1warzywo (np. szpinak)pieprz czarnypieprz czarny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach454papryka habaneromacki i rurki kalmarów, oczyszczone i pocięte na 1-calowe pierścieniemacki i rurki kalmarów, oczyszczone i pocięte na 1-calowe pierścienie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1( bakłażany)marchewka, nieobrana i pokrojona na 1/2 calamarchewka, nieobrana i pokrojona na 1/2 cala2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera, pokrojone na kawałki 1/2 calażeberka selera, pokrojone na kawałki 1/2 cala1małecebula kopru włoskiego, przycięta, liście zarezerwowane i pokrojone cienkiecebula kopru włoskiego, przycięta, liście zarezerwowane i pokrojone cienkie2Spód: okruszki z herbatników grahamświeże liście kolendryświeże liście kolendry4gałązkiMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki2Duże goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Sok i skórka z cytrynySok i skórka z cytryny6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz1cytryna, pokrojona w klinycytryna, pokrojona w kliny1cytryna, cienko pokrojonacytryna, cienko pokrojona4gałązkiświeży tymianek cytrynowyświeży tymianek cytrynowy907papryka habaneromałże, szorstkie, brody usuniętemałże, szorstkie, brody usunięte1cebula, skórka, połówki i ćwiartkicebula, skórka, połówki i ćwiartki1porcja startego parmezanuz grubsza posiekane świeże liście oreganoz grubsza posiekane świeże liście oregano1pomidor śliwkowy, posiekany i drobno pokrojony w kostkępomidor śliwkowy, posiekany i drobno pokrojony w kostkę1Suszone czerwone chileSuszone czerwone chile2szalotki, grubo posiekaneszalotki, grubo posiekane2szalotki, pokrojone na skosieszalotki, pokrojone na skosie1warzywo (np. szpinak)z migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor pokrojony na pół i cienko pokrojonypomidor pokrojony na pół i cienko pokrojony3Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny białyocet winny biały454papryka habaneroU21 / 25 krewetki ogonowe, obrane i obraneU21 / 25 krewetki ogonowe, obrane i obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn