Schludne Niechlujne Joes

Schludne Niechlujne Joes
Przepis schludny Sloppy Joes jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 123 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos worcestershire, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schludne Niechlujne Joes, Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), oraz Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni nonstick, ciepły olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj marchew i cebulę; gotować, mieszając, do miękkości, 8 do 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem; smażyć przez 1 minutę. Zwiększ ciepło do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać indyka i gotować, mieszając i rozbijając mięso, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj pastę pomidorową, brązowy cukier, Worcestershire i chili w proszku. Gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać w bulionie, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, ale nadal saucy, o 4 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
RamięRamię
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Przenieść mieszaninę na talerz; ostudzić do temperatury pokojowej.
6
Rozgrzej piekarnik do 218°; wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wytnij oba arkusze ciasta na ćwiartki, aby mieć 8 klinów. Dziel nadzienie równomiernie między kliny ciasta, łyżki nadzienie na połowie każdego klina, od zakrzywionej krawędzi w kierunku końcówki. Zwilż krawędzie wodą i złóż na pół; szczyp krawędzie do uszczelnienia. W razie potrzeby zaciskaj krawędzie zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż ciasto będzie złoty kolor i napełnianie jest gorące, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać na gorąco, lub ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do pakowania na lunch.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn