Schab wieprzowy z koprem włoskim
Schab wieprzowy z koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.74 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, czosnek, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego, Schab z koprem i jabłkiem, oraz Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Do farszu podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i masła w dużej (12-calowej) patelni saute.
Dodać cebulę i koper włoski z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować na małym lub średnim ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i koper włoski będą miękkie i lekko rumiane.
Dodać czosnek i tymianek i gotować przez 1 więcej minut.
Dodać Pernod i gotować przez kolejną minutę, deglazing patelni. Lekko schłodzić.
Dodać bułkę tartą i 1 łyżeczkę soli do mieszanki farszu.
Ułożyć wieprzowinę na desce, posypać solą i pieprzem.
Farsz rozprowadzić równomiernie na wieprzowinie i zwinąć wzdłuż, kończąc na tłuszczu na wierzchu rolki. Zawiązać sznurkiem kuchennym, natrzeć oliwą z oliwek i obficie posypać solą i pieprzem.
Ułożyć zwinięty schab na blasze i smażyć przez 30 minut. Obniżyć ciepło do 350 stopni F i piec przez kolejne 20 do 30 minut, aż wnętrze wieprzowiny wynosi 137 stopni F. (jeśli termometr uderzy w farsz, a nie wieprzowinę, zarejestruje wyższą temperaturę, więc przetestuj mięso w kilku miejscach.)
Wyjąć z piekarnika i przykryć szczelnie folią aluminiową. Odstawić na 15 minut.
Usunąć sznurki, pokroić grubo i służyć.