Schab solony z brązowym cukrem-polewa Bourbon

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj solonego schabu z brązowym cukrem-polewą Bourbon. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Francuski schab schabowy pieczone, sól Koszerne, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schab pieczony z boczkiem i brązowym cukrem, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Brązowy Cukier Przyprawiony Schab.
Instrukcje
Połącz 1 galon wody i soli w dużej garnku, mieszając, aż sól się rozpuści.
Dodać wieprzowinę do solanki; przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z solanki; wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Połącz cukier, ocet, bourbon, pieprz i liść laurowy w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 9 minut lub do zmniejszenia do 2/3 szklanki. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Odstawić.
Połączyć oliwę z oliwek, mielony pieprz, i czosnek w małej misce; rub równomiernie wieprzowiny. Wierzch z gałązkami tymianku.
Umieścić wieprzowinę na dużej patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut.
Mieszankę brązowego cukru równomiernie posmarować wieprzowiną; piec dodatkowe 20 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji wieprzowiny (lekko różowej).
Na półmisku ułożyć wieprzowinę. Przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Nuta wina: Schab solony z brązowym cukrem
Bourbon glaze prosi o wino, które w rzeczywistości nie jest słodkie, ale wydaje się być dlatego, że jest tak owocowe. Soczysty czerwony Zinfandel to taki rodzaj wina. Wybierz intensywny Zin Duttona Goldfielda z Winnicy Morelli Lane w kalifornijskiej, chłodnej Rosyjskiej dolinie rzeki ($40). Posadzone przez włoskich osadników ponad 100 lat temu, te winorośle rezygnują z jasnych smaków jagód i wiśni, a także pikantności, która w pełni wykorzystuje czarny pieprz w glazurze (a właściwie resztę tego pikantnego, pikantnego menu). -- Sara Schneider