Schab pieczony w ziołach i ziemniakami
Pieczona w ziołach schab i ziemniaki to bezglutenowy, bezmleczny i cały przepis na 30 z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 456 kalorii , 54 g białka i 13 g tłuszczu . Za 2,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup cebulę w proszku, oliwę z oliwek, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 98% . Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują schab pieczony w ziołach i ziemniaki , schab pieczony w ziołach i schab pieczony w ziołach .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia gotuj ziemniaki przez około 10 minut.
Odcedź, ostudź i przełóż do miski. Wymieszaj z oliwą z oliwek, 1/2 łyżeczki tymianku, 1/2 łyżeczki czosnku w proszku, szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Pieczeń z polędwiczki wieprzowej natrzyj 1 łyżeczką tymianku, 1 łyżeczką sproszkowanego czosnku i sproszkowaną cebulą.
Umieścić pieczeń na ruszcie w płytkiej brytfance i piec 50 minut w nagrzanym piekarniku. Ułóż ziemniaki wokół pieczeni i kontynuuj gotowanie przez 50 minut, do wewnętrznej temperatury 145 stopni F (63 stopni C).
Zdejmij z ognia, przykryj folią i odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.