Schab Pieczony Lo Mein
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wieprzowa Lo Mein spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sosu ostrygowego, olej sezamowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina i jajko Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania do al dente, lub minimalną ilość czasu sugerowanego przez Opakowanie.
Odcedzić makaron, spłukać pod zimną wodą i ponownie odcedzić, dobrze wstrząsając, aby usunąć nadmiar wody. Powrót makaron do garnka, wrzucić z olejem sezamowym, aż makaron są dobrze pokryte, i odstawić.
Przygotuj sos: w małej misce połącz sos sojowy, sos ostrygowy, wino ryżowe i miód. Odstawić.
Podgrzej wok lub dużą patelnię na dużym ogniu, aż koralik wody skwierczy i odparuje w kontakcie.
Dodać olej z orzeszków ziemnych i zawirować, aby pokryć dno.
Dodać czosnek, imbir, i szalotki i stir-fry aż aromatyczny, o 30 sekund.
Dodać grzyby i gotować, aż zmiękną, 1 do 2 protokół.
Dodać makaron i wieprzowinę.
Wlać mieszaninę sosu i wrzucić szczypcami lub pałeczkami, aż makaron i wieprzowina są ogrzewane przez i dobrze pokryte sosem.
Przełożyć na talerz i podawać.
Diana Kuan jest pisarką kulinarną i instruktorką gotowania, która uczyła chińskiego gotowania w Pekinie i Nowym Jorku. Jej teksty na temat żywności i podróży pojawiły się między innymi w Boston Globe, Gourmet, Food & Wine i Time Out New York. Pojawiła się w programie CBS Early Show i innych mediach. Jest autorką bloga www.appetiteforchina.com, która ma ponad 6,5 miliona odsłon i uczy chińskiego gotowania w Whole Foods i Instytucie Edukacji kulinarnej (ICE) w Nowym Jorku, gdzie obecnie mieszka.