Schab Pieczony Lo Mein

Schab Pieczony Lo Mein
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wieprzowa Lo Mein spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sosu ostrygowego, olej sezamowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina i jajko Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania do al dente, lub minimalną ilość czasu sugerowanego przez Opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Odcedzić makaron, spłukać pod zimną wodą i ponownie odcedzić, dobrze wstrząsając, aby usunąć nadmiar wody. Powrót makaron do garnka, wrzucić z olejem sezamowym, aż makaron są dobrze pokryte, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przygotuj sos: w małej misce połącz sos sojowy, sos ostrygowy, wino ryżowe i miód. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Wino RyżoweWino Ryżowe
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzej wok lub dużą patelnię na dużym ogniu, aż koralik wody skwierczy i odparuje w kontakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodać olej z orzeszków ziemnych i zawirować, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
7
Dodać czosnek, imbir, i szalotki i stir-fry aż aromatyczny, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
8
Dodać grzyby i gotować, aż zmiękną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Dodać makaron i wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WieprzowinaWieprzowina
10
Wlać mieszaninę sosu i wrzucić szczypcami lub pałeczkami, aż makaron i wieprzowina są ogrzewane przez i dobrze pokryte sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
SzczypceSzczypce
11
Przełożyć na talerz i podawać.
12
Diana Kuan jest pisarką kulinarną i instruktorką gotowania, która uczyła chińskiego gotowania w Pekinie i Nowym Jorku. Jej teksty na temat żywności i podróży pojawiły się między innymi w Boston Globe, Gourmet, Food & Wine i Time Out New York. Pojawiła się w programie CBS Early Show i innych mediach. Jest autorką bloga www.appetiteforchina.com, która ma ponad 6,5 miliona odsłon i uczy chińskiego gotowania w Whole Foods i Instytucie Edukacji kulinarnej (ICE) w Nowym Jorku, gdzie obecnie mieszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
LódLód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn