Schab Faszerowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanego schabu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,92 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 52g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz mielony tymianek, margarynę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 67 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest świetne. Spróbuj Schab Nadziewany Figami, Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą, oraz Schab Nadziewany Śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Margaryna ciepła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, grzyby, i seler w gorącej margaryny, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Warzywa przełożyć do miski. Chleb mieszamy z warzywami do zwilżenia, doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Schab przeciąć prawie na pół wzdłuż, cięcia do około 1 cala od dołu; otworzyć schab jak książka. Przykryć folią i lekko pobić młotkiem do mięsa, aby spłaszczyć mięso. Rozłóż nadzienie łyżką na schabie wieprzowym, zwiń mięso na nadzieniu i zawiąż schab w trzech miejscach sznurkiem kuchennym.
Polędwicę przekładamy na patelnię i zalewamy ok.3 łyżki wody. Pieczeń przyprawiamy solą, czarnym pieprzem, tymiankiem, ziołami prowansalskimi i czosnkiem w proszku.
Schab pieczony faszerowany, aż termometr do natychmiastowego odczytu mięsa włożony do środka farszu odczytuje 160 stopni F (70 stopni C), 2 1/2 do 3 godzin. Mięso pozostawić na 15 minut przed odwiązaniem i krojeniem.