Scallop Crudo
Scallop Crudo jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju słonecznikowego, ocet sherry, thai chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Scallop Crudo, Scallop Crudo, oraz PRZEGRZEBEK CRUDO Z ARBUZOWĄ RZODKIEWKĄ, OGÓRKIEM I SHISO dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sok pomarańczowy, sok z cytryny, sos sojowy, olej, imbir, chile i ocet w małej miseczce.
Wlać dressing na 4 duże rimmedplates. Ułóż przegrzebki.
Dekoruj miętą i szczypiorkiem. Doprawić lekko solą.