Scallion Vinaigrette

Scallion Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Scallion Vinaigrette spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 138 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, kolendry, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Scallion Vinaigrette, Scallion Vinaigrette, oraz Grillowane Arkusze kukurydzy z Scallion Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przecier szalotki, jalapeo, ocet, woda i miód; stopniowo dodawać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj kolendrę i puls. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn