Sałaty smażone z chrupiącą szalotką
Stir-smażone sałaty z chrupiącą szalotką może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz 8 " - grube kiełbasa, olej roślinny, sałata lodowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Sałaty smażone z chrupiącą szalotką, Sałaty smażone z chrupiącą szalotką, oraz Chrupiące Szalotki Smażony Ryż.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na niskim ogrzaniu.
Dodać szalotki; gotować, często mieszając, untilgolden brown, o 12 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową na ręcznik papierowy-podkład i lekko doprawić solą i papryką (szalotki będą chrupiące, gdy ostygną).
Zwiększyć ciepło do medium; dodaj sausageand następne 3 składniki do tej samej patelni; stirfor 2 protokół.
Dodaj 1/4 szklanki wody; zeskrobaćwiele rumiane kawałki. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; dodać sałatę i rukolę i gotować, często podrzucając, tylko do zwiędnięcia, 1-2 minut.Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z brązowym ryżem.
W porcji: 316 kalorii, 7 g tłuszczu, 54 g węglowodanów