Sałaty smażone z chrupiącą szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonej sałaty z chrupiącą szalotką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 307 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, rukolę, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałaty smażone z chrupiącą szalotką, Chrupiące Szalotki Smażony Ryż, oraz Pikantna smażona Okra z chrupiącą szalotką.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na niskim ogrzaniu.
Dodać szalotki; gotować, często mieszając, untilgolden brown, o 12 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową na ręcznik papierowy-podkład i lekko doprawić solą i papryką (szalotki będą chrupiące, gdy ostygną).
Zwiększyć ciepło do medium; dodaj sausageand następne 3 składniki do tej samej patelni; stirfor 2 protokół.
Dodaj 1/4 szklanki wody; zeskrobaćwiele rumiane kawałki. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; dodać sałatę i rukolę i gotować, często podrzucając, tylko do zwiędnięcia, 1-2 minut.Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z brązowym ryżem.
W porcji: 316 kalorii, 7 g tłuszczu, 54 g węglowodanów