Sałaty maślane z Chutney Vinaigrette
Sałaty maślane z Chutney Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka złotych rodzynek, selera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałaty mieszane z kremowym winegretem, Sałatka szpinakowa z indyka z Chutney Vinaigrette, oraz Sałatka Z Krewetek, Grochu I Ryżu Z Winegretem Chutney Z Mango.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić w małej misce; stopniowo ubijać olejem aż do wymieszania.
Połączyć sałatę, seler, ogórek, i rodzynki w salaterce; wrzucić dobrze. Tuż przed podaniem wlać odpowiednią ilość sosu na sałatkę i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce pozostały opatrunek do innych zastosowań.