Sałatka z ziół ogrodowych Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 181g tłuszczu, oraz w sumie 3402 kalorie. Na $10.75 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, pieczoną paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Spróbuj Sałatka makaronowa Farmer ' s Garden Orzo # FarmtoJar, Sałatka Ogrodowa Ziołowa, oraz Sałatka Cytrusowo-Ziołowa Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i ugotuj orzo zgodnie ze wskazówkami dla al dente. Użyłam Garafalo marki orzo i gotuje się idealnie w 9 minut.Podczas gotowania orzo posiekaj czerwoną cebulę, oliwki Kalamata i pieczoną czerwoną paprykę. Nie kroję zbyt drobno, ale to kwestia osobistego wyboru.Gdy orzo jest gotowe, odcedzić i umieścić go w dużej misce roboczej.Gdy orzo jest gorące, dodaj 1/4 butelki balsamicznego Vinaigrette Newmans. Mieszaj.Następnie, gdy orzo jest jeszcze gorące, dodaj kozi ser. Jeśli ser jest w kłodę, może chcesz pokroić go przed dodaniem. Blend.It ważne jest, aby dodać kozi ser, gdy orzo jest gorące. Pozwala to na mieszanie się i stanie się częścią opatrunku. To trwa kilka minut, aby upewnić się, że kozi ser i sos dobrze blend. Nie będzie dużo sosu. Makaron może być nieco suchy w tym momencie.Po wymieszaniu koziego sera dodać oliwki, cebulę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
Pieczona Czerwona Papryka
Oliwki Kalamata
Ser Kozi
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze wymieszać.
3
Dodać około 2 łyżki oliwy z oliwek i wymieszać. Sałatka nie będzie bardzo mokra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Ostudzić przez około 10 minut.Zbierz świeże zioła, opłucz je i drobno posiekaj. Powinieneś mieć około 1/4 szklanki, gdy wszystkie zioła są drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Dodać zioła do sałatki i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Dodaj kolejną 1/4 butelki opatrunku balsamicznego i wymieszaj.Sól i pieprz do smaku. Nie używam zbyt dużo soli, jak czuję oliwki mogą być nieco słone.W razie potrzeby można dodać nieco więcej oliwy z oliwek. Zwykle dodaję kilka plam na końcu.Ta sałatka nie kapie w sosie. Jeśli wolisz więcej płynów, możesz użyć więcej opatrunku balsamicznego.Zostawiłam tę sałatkę na kilka godzin, aby smaki się stopiły.Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.Zachęcamy do eksperymentowania z dowolnymi ziołami, które lubisz lub masz pod ręką. Myślę, że kluczem jest użycie świeżych ziół do tej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ciasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek